| |

Подарък за Вас?

Ще получите нашата безплатна поредица за директен маркетинг, ако се регистрирате през линка по-долу:

Afla mai multe Безплатна поредица за ДМ
За Вас

Здравейте,

След като вече сте посетили тази страница, Вие вероятно се интересувате от директен и дигитален маркетинг и тяхната основна задача: постигането на по-добри резултати.

Вие искате по-добри резултати по всяко време, нали? Но как можете да ги осигурите – без излишни нерви и без съмненията за пристрастни анализи или пари, хвърлени на вятъра?

Защо не разгледате услугите, които предлагаме в Медияпост Хит Мейл България? Ние сме специализирана агенция за пълно обслужване в областта на директния и дигитален маркетинг.

Правим всичко, което очаквате от подобна компания. Имейл кампании, директна поща, изпращане на SMS-и, телемаркетинг, изграждане и обогатяване на бази данни. Но правим и неща, за които вероятно не подозирате: промоционални уебсайтове, CPC онлайн реклама във Facebook или Google, банер кампании, програми за лоялност, създаване на уникални кодове за промоции, организиране на томболи, опаковане и доставка на промоционални материали и/ или награди.

Изберете нашите услуги и ще се възползвате от едни от най-амбициозните специалисти по директен и дигитален маркетинг в България. Те ще работят за Вас по-евтино, отколкото не чак толкова добрите други експерти. Ще общувате с нас лично, без да се налага да минавате през усмихнати рецепционистки и скучни презентационни срещи. Без превземки, но със значително по-добри резултати.

Ако работата е свързана с подобряването на възвращаемостта от инвестициите в директен и дигитален маркетинг на Вашата компания, ние сме насреща. Ще Ви помогнем да използвате пълния потенциал на клиентската си база. И дори повече – заедно ще увеличим значително нейното качество. Защото, това, което обикновено осигуряваме на клиентите си, е просто по-добри резултати

Но защо не се убедите в това сами? Просто сравнете резултатите от Вашия директен и дигитален маркетинг с онова, което ние ще направим. В някои случаи в рамките на деня, в други – от петък вечер за понеделник сутрин. Във всички случаи толкова бързо, колкото Ви трябва. Ние работим съобразно Вашите изисквания и сме готови на редица компромиси.

С изключение на един. Компромис с качеството. Все пак, говорим за Медияпост Хит Мейл.

Ние правим директен и дигитален маркетинг.

Не отлагайте - свържете се с нас още сега на тел. 02/962 86 2902/962 86 29 или ни изпратете имейл на contact@mediaposthitmail.bg. Ще разберете как можем да Ви помогнем да постигнете напълно измерими и по-добри резултати за своя директен и дигитален маркетинг.

Назад Назад

Научете повече Details