| |

Подарък за Вас?

Ще получите нашата безплатна поредица за директен маркетинг, ако се регистрирате през линка по-долу:

Afla mai multe Безплатна поредица за ДМ
Директен и дигитален маркетинг

Как да предлагате продукти и услуги на правилните хора?


1. Дигитален маркетинг - как да получите по-добри резултати срещу по-малко пари

Под дигитален маркетинг разбираме всеки опит да достигнете до потенциалните си или настоящи клиенти чрез дигитални канали за общуване.

Това за Вас означава: 

  1. пълна измеримост на резултатите
  2. контрол върху бюджета и 
  3. неограничени възможности за тестове.

- Реклама в Google:

Медияпост Хит Мейл България е сертифициран партньор на Google. Рекламата в Google AdWords е много по-ефективен начин за Вашето онлайн присъствие. Освен че можете да достигнете до точно определена аудитория, Вие контролирате бюджета си изцяло. Предлагаме както search реклама (при търсене в Google), така и display (банер) кампании.

- Реклама във Facebook:

Нашата компания е единствената дигитална агенция в България, която беше поканена на Facebook Agency Bootcamp в Дълбин, Ирландия. Управлявали сме успешно Facebook кампании за клиенти в 27 различни държави. Доверяват ни се както големи международни компании, така и малки регионални фирми. С наша помощ ще можете да достигнете до правилните хора, в правилното време.

- Оптимизиране на целеви страници (landing page optimization)

Често един бизнес има различни целеви групи. Типичен пример са банките, застрахователните компании, училищата за чужди езици, търговците на автомобили, козметичните компании и т.н. Ние можем да Ви помогнем да оптимизирате целевите страници (landing pages), към които насочвате клиентите си, след като са кликнали на Ваша реклама в интернет. По този начин различните целеви групи ще виждат различно съдържание и ще можете да им предложите точно това, от което се нуждаят. Със сигурност това ще подобри резултатите Ви значително

 

2. Кампании за целево привличане (Lead Generation):

Това е стъпка, която предшества продажбата. Тя цели да запознае клиента с предлагания продукт или услуга и да предизвика неговия първоначален интерес. Обикновено целта на подобна кампания е да изгради добре структурирана база данни с хора, които се интересуват от Вашите продукти или услуги.

За целта в онлайн среда отново използваме т.нар. "целеви страници" (landing pages). Там събираме информация от посетителите на Вашия уебсайт. Непрекъснато оптимизираме и подобряваме резултатите на целевата Ви страница. За един от нашите клиенти постигнахме впечатляващия ръст от 304% повече регистрации през целевата страница. Ако искате да разберете как го постигнахме, свържете се с нас тук.  

Резултатите от всяка подобна кампания са напълно измерими. Заедно с Вас ще ги оценим и анализираме, а след това ще използваме събраната информация, за да получим още по-добър резултат при последващите Ви маркетингови дейности.

 

3. Директна поща - нови клиенти за по-сложни и/или нишови продукти

В "Медияпост Хит Мейл" притежаваме богат опит с подобни кампании и при провеждането им взимаме предвид всички важни елементи:
- Можем много точно да определим на целевата група (за B2B: големина - оборот и брой служители, бранш, лица за контакт и техните позиции / за B2C: възраст, пол, доходи, местоживеене, лични данни (с предварително съгласие за получаване на непоискани търговски съобщения, когато става въпрос за имейлинг);
- осигуряваме стилен и ефективен дизайн, както и подходящ текст на промоционалните материали (копирайтинг);
- персонализиране на много нива, включително и на уеб страници (personalized URL); механизми за прецизно измерване на резултатите.

За изпращане на посланията и за получаване на обратна връзка можем да използваме едновременно традиционни и онлайн канали за директен маркетинг: поща (директна поща), факс, телефон, SMS, имейл, уеб.


4. Безадресна поща (door drop)

Безадресната поща може да бъде много повече от "листовка в пощенската кутия".

Разполагаме с механизми, чрез които внимателно може да се измери ефективността от този популярен комуникационен канал. Нашите дизайнери могат да осигурят атрактивни предложения за листовки и брошури, съобразени с нашия значителен опит в тази област. Отпечатването на промоционалните материали също може да бъде осигурено от нас. 

За наш клиент подобрихме 4 пъти ефективността от кампанията му с безадресна поща. Можем да го направим и за Вас!

Разпространението се извършва на територията на цялата страна, от професионални екипи на партньор на "Медияпост Хит Мейл", работещи с доказани методи за контрол на качеството на разпространение. Ще получите пълен отчет за извършената работа по райони.


Ресурси:

Кампании със заплащане на клик (Pay per click, PPC)

Facebook реклама

Google реклама

Оптимизиране на целеви страници

База данни

Имейл маркетинг

SMS

Директна поща

Безадресна поща

Назад Назад

Научете повече Details