| |

Подарък за Вас?

Ще получите нашата безплатна поредица за директен маркетинг, ако се регистрирате през линка по-долу:

Afla mai multe Безплатна поредица за ДМ
Програми за целево привличане


1. Дистанционни продажби

Тази услуга е особено подходяща за абонаменти за периодични издания. Едно обаждане по телефона може да затвори сделката, за която клиентът вече е направил определени стъпки. Разполагаме с надежден кол-център и опитни телефонни оператори, на които можете да разчитате за по-добри резултати.  


2. Програма за целево привличане (lead generation)

За много видове продукти (напр. леки автомобили, недвижими имоти, финансови продукти) продажбата не се случва незабавно и в повечето случаи потенциални клиенти, които не са осъществили покупка в продължение на 2 или 3 месеца, се забравят. Вероятно се е случвало и при Вас, нали? 

Програмата за целево привличане осигурява добра грижа за клиентите Ви (напр. поздравления за рожден ден, учтиви напомняния, специални предложения), които имат потенциал да осъществят покупка, но в по-дългосрочен период. Така, когато моментът за взимане на решение за покупка настъпи, клиентът ще избере първо Вашата компания. Ако работим съвместно с Вашите агенти по продажбите, те допълнително могат да убедят потенциалния клиент да направи своя избор във Ваша полза.


3. Стратегия за общуване с клиентите

Възможностите тук също са много: от автоматизиране на маркетинг процесите (marketing automation) в зависимост от типа клиент през програми за лоялност до стратегии за популяризиране на марката чрез самите клиенти (т.нар. member-get-member кампании). В Медияпост Хит Мейл разработваме нестандартни програми за управление на отношенията с клиентите (Customer Relationship Manageement), за които осигуряваме пълен набор от услуги: стратегия и криейтив, ефективно прилагане, разработване и поддържане на база данни, анализ и отчет.


Ресурси:

База данни

Кол център

Имейл маркетинг

Логистична подкрепа за потребителски промоции (напр. опаковане и доставяне на награди)

Назад Назад

Научете повече Details