| |

Подарък за Вас?

Ще получите нашата безплатна поредица за директен маркетинг, ако се регистрирате през линка по-долу:

Afla mai multe Безплатна поредица за ДМ
Потребителски промоции

Промоции, томболи и награди

1. Промоции от типа "Изпрати-и-спечели":


Това са промоции в различни канали, които използват баркодове, купони, ваучери, касови бонове, уникални кодове, стикери или други доказателства за покупка. Най-често използваните комуникационни канали за това са: SMS, имейл, регистрационна форма на уебсайт, пощенски кутии, кутии в супермаркети, инфо-линии и др. Информацията, получена през тези канали се обединява за Вас 
от Медияпост Хит Мейл в една добре структурирана и изчистена от дублирани записи база данни.

Разполагаме с разнообразни механики за определяне на наградите: незабавно известяване, томболи, награди за първия отговорил и т.н. Наша работа е да осигурим своевременно разпределение и опаковане на наградите и тяхното изпращане до печелившите.

Осигуряваме Ви достъп до удобен онлайн модул, където можете да следите едновременно всички регистрации, дошли през регистрационната форма на Вашия уебсайт, през SMS или през инфо-линията. Това Ви пести значителни усилия и часове досадна работа по синхронизиране на отчетите, които получавате от различни доставчици.  

За всички подобни кампании изготвяме промоционални правила, които са изцяло съобразени с действащото в момента законодателство. Работим с нотариус, който легализира правилата, за да гарантира пред участниците прозрачно и честно протичане на промоцията. 


2. Теглене на томбола, опаковане и доставка
на наградите:

Наши клиенти са компании, които често организират големи потребителски промоции, в които се налага да бъдат раздадени награди на лотариен принцип. Нашите услуги в тази област включват:

- осигуряване на софтуер за автоматично теглене на томболата;

- изработване и нотариално заверяване на промоционалните правила;

- опаковане и доставка с куриер или по пощата на предвидените за кампанията награди;

- работа по базата данни - чистене, дедупликиране, валидиране, следене за злоупотреби от страна на участниците и т.н.

- пълна отчетност и обратна връзка към Вас за резултатите от кампанията или доставката на наградите.

Назад Назад

Научете повече Details